RING OSS 

Trädgård och fastighetsservice

Kontakta oss så kommer vi ut och ger kostnadsförslag, självklart helt kostnadsfritt.

Hej och välkommen till Lyftservice i Kalmar AB! Vi är specialister på trädgård och fastighetsservice och är här för att hjälpa dig med alla dina behov.

Är din trädgård i behov av professionell vård? Vi erbjuder allt från gräsklippning, beskärning av träd och buskar, till anläggning av nya rabatter och gräsmattor. Vårt team av erfarna trädgårdsmästare ser till att din trädgård blomstrar och ser sitt bästa ut under alla årstider.

Behöver du hjälp med fastighetsservice? Vi tar hand om allt från snöröjning och halkbekämpning under vintermånaderna till skötsel av utomhusytor och underhåll av byggnader året runt. Vi ser till att din fastighet är säker, välunderhållen och i toppskick.

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa tjänster med fokus på kundnöjdhet. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och ser till att varje projekt utförs med noggrannhet och professionalism.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din trädgård och fastighetsservice. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Trädskötsel

TRÄDFÄLLNING, HAMLING, BESKÄRNING

Renhållning

Renhållning av era fastigheter sopning, blåsning och skräpplockning

Grönyteskötsel

Gräsklippning, löv uppsamling och underhåll

Sopning

Sopning av ytor med maskin

Fönsterputsning

Med eller utan maskin

SPINDELSANERING

Vi utför spindelsanering invändigt och utvändigt av alla typer av byggnader för företag, privatpersoner och BRF i hela småland.

Sophantering

ihop samling, upplockning och bortforsling

Rensning av hängrännor

Rensning av hängrännor, stuprör och takhålor

"Rätt maskin till rätt pris"

Mottot "rätt maskin till rätt pris" innebär att vi här på Lyftservice fokuserar på att erbjuda våra kunder de mest lämpliga och effektiva maskinerna för trädgårdsskötsel till rimliga priser. Det innebär att företaget noggrant väljer utrustning som är lämplig för varje specifik uppgift och kundbehov, vilket säkerställer att arbetet utförs effektivt och med hög kvalitet.

Genom att erbjuda rätt maskin för varje jobb kan vi här på Lyftservice maximera produktiviteten och resultatet av vårt arbete, samtidigt som vi håller kostnaderna rimliga för våra kunder. Detta innebär att vi kan erbjuda högkvalitativ trädgårdsskötsel till konkurrenskraftiga priser.